.jpg)
.jpg)
.jpg)
Malzemeler:
* 10 tane milföy hamuru (1 paket)
* 10 tane çikolata parçası (bitter)
* 1 çay bardağı pudra şekeri
Yapılışı: Milföy hamurları içine birer tane çikolata konulup dört ucundan kapatarak bohça şekli verilir. Fırında 200 dercede 20 dk. pişirilir. Soğuduğu zaman üzerine pudra şekeri serpilip, servis yapılır.
Afiyet Şeker Olsun...
NOT:
*Çok kolay ve lezzetli bir tatlıdır.
* Milföy hamurlarını küçülterek daha küçük parçalar oluşturabilirsiniz.
* Çikolata bitter olduğu zaman daha lezzetli oluyor.
* Milföy içine marmelat çeşitleri koyularak değişik lezzetler elde edebilirsiniz. Ayrıca lokum veya tahin helvasıda koyabilirsiniz.
* Milföy hamurlarına değişik şekiller de verebilirsiniz.
* Milföy hamuru ısınmış sıcak fırında pişirilmelidir..
* Her kadının difrizinde bir paket milföy hamuru olursa hiç zorda kalmaz.
* İsteyen kendi milföy hamurunu yapabilir.
HOVARDANIN DÜŞKÜNÜ BEYAZ GİYER KIŞ GÜNÜ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder